Yoga

Studio Yoga Roots ligt achter de Nieuwendammerdijk 308 in Amsterdam-Noord.

Yoga: the union of body – mind – spirit and emotions

Een van mijn belangrijkste leraren van de afgelopen jaren waar ik heel dankbaar voor ben, is Aadil Palkhivala, leerling van B.K.S. Iyengar. Hij geeft les in yoga zoals yoga echt bedoeld is, met alle therapeutische effecten van dien. Iyengar kende het menselijk lichaam als geen ander en heeft alle yogahoudingen tot in hun diepste essentie uitgewerkt. Deze diepe kennis van het menselijk lichaam, gecombineerd met de filosofie van Sri Aurobindo over de ontwikkeling van het menselijk bewustzijn, maakt de yoga heel effectief.

De yogalessen zijn alignment based en worden gegeven in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht: iedereen groeit verder op zijn eigen nivo. De lessen bestaan uit Asana en Meditatie met een uitgebreide kennis van energie en de juiste acties in de houdingen. Hierdoor profiteert lichaam en geest maximaal van de yogahouding en dat ervaar je door het gevoel van ruimte en ontspanning in het lichaam. Door de controle over je ademhaling, ontstaat er een innerlijke flow die je lichaam helpt de houdingen op een ritmische en soepele manier uit te voeren. De houdingen worden wat langer aangehouden zodat je de kans krijgt de asana goed te voelen. De ene keer ligt de nadruk in de les op een flow, de andere keer gaat het meer over techniek, het correct uitvoeren van de houdingen. Een les duurt 90 minuten.

Kinder- & Tieneryoga

Kinderyoga maakt kinderen bewust en trots op hun lichaam. Het helpt ze te leren luisteren naar wat hun lichaam nodig heeft en het verschil tussen inspanning en ontspanning. De coördinatie wordt beter en focus en concentratie worden vergroot. Yoga voor tieners is wat serieuzer, met meer bezinning en reflectie over wie ben je en waar wordt jij blij van.

Een kinder- of tienerles duurt 60 minuten.

All life is yoga – Sri Aurobindo

Boek je les

Prijzen

Losse les
€ 16,00
Proefles
€ 14,00
10 lessenkaart
€ 140,00
90 minuten
Kinderles
€ 11,50
60 minuten
Workshop
€ 30,00
Privéles / Yogatherapie
€ 65,00
60 minuten
Privéles / Yogatherapie
€ 85,00
90 minuten
Privéles aan huis
€ 100,00
90 minuten