Acupunctuur

Balance Life

Als je het leven leeft, heeft dat zo zijn impact op lichaam en geest. Het is daarom belangrijk grote èn kleine klachten serieus te nemen en gezondheidsproblemen voor te zijn.
Toyohari en Shonishin zijn beide Japanse meridiaan-therapieën die de balans in het lichaam herstellen waardoor het lichaam zich kan herstellen en sterker wordt. Met hele subtiele, non-invasieve technieken, worden de zwakkere meridianen gevoed. Daardoor komt het hele lichaam weer in balans. Omdat de veranderingen in het lichaam meetbaar zijn, kan ze als therapeut de effecten van de behandeling meten en dus heel precies werken op wat een cliënt nodig heeft.

Kids acupuncture!

Veel huilen, tandjes krijgen, astma, slecht slapen, buikpijn, overgevoeligheid, adhd, huiduitslag, ontwikkelingsproblemen, epilepsie, zijn klachten die je heel goed kunt behandelen met kinderacupunctuur. Mariken is gespecialiseerd in de behandeling van kinderen: “Het mooie bij de behandeling van kinderen is, dat ik de ouders er bij betrek, zodat zij de behandeling thuis kunnen voortzetten. Deze manier van werken is bijzonder effectief!” Bij kinder acupunctuur worden er geen naalden in de huid geplaatst.

Afspraken & Tarieven

De prijs van een behandeling is:

80,00 euro intake + eerste behandeling.
70,00 euro per behandeling.

70,00 euro intake voor kinderen onder de 14 jaar + eerste behandeling.
60,00 euro voor kinderen onder de 14 jaar.

Afspraken kunnen telefonisch of via email gemaakt worden.

Mariken is lid van de NVA onder nummer D1912, bij aanvullende verzekering, kan je in aanmerking komen voor vergoeding van de behandeling. Neem contact hierover op met je verzekering. Afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren worden geannuleerd. Daarna worden de kosten van de afspraak in rekening gebracht.

Testimonials