Inner You

Heartfull Meditation™

In de yogalessen, behandelingen, workshops en coaching, komen yogafilosofie, voeding en traditionele Oosterse geneeskunde aan bod. Een belangrijk onderdeel is Heartfull Meditation™. Deze methode, onderdeel van Purna Yoga, helpt je om makkelijk contact te maken met de diepste essentie van jezelf. In een korte tijd balanseer je je energiehuishouding en zet je niet-functionele energie om naar helende energie of energie die voor jou werkt. Deze methode, ontwikkeld door Savitri, is zeer eenvoudig maar doeltreffend. Je bereikt in korte tijd meer focus in je dagelijkse bezigheden, een betere verbinding met jezelf en kan meer genieten van de momenten die er toe doen.

Inner You

Met het Inner You programma besteed je één keer per maand extra aandacht aan een bepaald thema, door middel van deze deze thema’s, meditatie en restorative houdingen leer je jezelf beter kennen, coachen, hersteld je lichaam en ontwikkel je je bewustzijn.

Inner You Coaching

Inner You Coaching geeft je in vijf afspraken handvatten om rust, beweging en gezonde voeding in je leven te brengen en met meer focus te leven, werken en leren! Dus wil je je levensstijl veranderen? Heb je last van stress? Wil je afvallen of meer bewegen? Of gewoon gezonder en met meer bewustzijn in het leven staan? Dan is dit een heel mooi begin!

Inner You Kids

Het Inner You Kids bestaat uit vijf workshops en is heel geschikt om aan te bieden op de basisschool. Tijdens de workshops gaan de kinderen nadenken over wie ze zijn, waar ze blij van worden, wat belangrijk voor ze is en waar hun krachten liggen. Zo krijgt iedereen te zien waar een ander blij van wordt en hoe je ook anderen blij kunt maken. En ook hoe je je zelf kunt bijsturen als je een keer boos of verdrietig bent. Deze workshop geven de leraar ook de handvatten om in te spelen op gebeurtenissen in de klas.

Wiebe: ‘Wacht even ik ga even de aapjes in mijn hoofd rustig maken.’…….