Therapeutics

Heb je fysieke klachten, een chronische ziekte of zit je niet goed in je vel? Wil je afvallen of gewoon soepeler worden en vaker bewegen? Veel ziekten en klachten ontstaan doordat de energie niet meer goed in alle gebieden stroomt of doordat de gewrichten vast komen te zitten. In een priveles leer je speciale oefeningen om jouw lichaam weer in balans te krijgen en hoe je zelf verantwoordelijkheid kan nemen om je beter te voelen.

 

Aanmelden op: info@yogaroots.amsterdam

Prijs: 50,-

 

 

levenscoach

In 5 stappen naar een gezonder leven!

Heb je een (chronische) ziekte, wil je afvallen, heb je teveel stress of wil je gewoon de stap zetten om gezonder te gaan leven en meer energie te hebben? 

Coaching

Imagine a mind which is perfectly at ease with itself, with everything and everyone around it…

Iedereen maakt dingen mee in zijn leven. Het gaat er om hoe je er mee om gaat. Ik leer je in een paar gesprekken om jezelf te coachen. Je staat steviger en gelukkiger in het leven en kan makkelijker beslissingen maken. In 5 gesprekken, om de twee weken, ontvouwt zich beetje bij beetje een op maat gesneden plan om je leven gezonder te maken en meer in balans te brengen.

1. Intake gesprek: Hoe voel je je? En hoe wil je je voelen? Op basis van de Chinese Geneeskunde wordt er gekeken waar er een disbalans zit in je leven of in je lichaam.

2. Bewustwording: door het leren van ademhalingsoefeningen en Heartfull™ Meditation creëer je rustpunten in je leven en leer je beter te luisteren naar je lichaam. Dit proces wordt ondersteunt door het stimuleren van bepaalde punten met acupunctuur. Inclusief hand-out Heartfull™ Meditation.

3. Beweging: Een op maat gemaakt programma waarbij je elke dag 15 minuten wat oefeningen doet! Het lichaam wordt soepel en de energie begint weer te stromen!

4. Voeding: ieder lichaam is anders, iedereen heeft een verschillende constitutie en en verschillende behoefte aan voeding. Wat is de goede voeding voor jou en hoe kan voeding een bepaalde disbalans of ziekte herstellen?

5. Eindgesprek: hoe past het programma in jouw leven? Moeten er nog zaken aangepast worden? Hoe voel je je nu? Na een maand wordt in dit gesprek de aangeleerde technieken geëvalueerd.

Aanmelden op: info@yogaroots.amsterdam

Prijs: 250,-