Yoga Retraite Italie


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Locatie: ca cu chittu

Yoga retraite Italie 2020

7 – 13 september

Geniet in de ongerepte Val di Vara Vallei van een heerlijke retreat in de natuur op Ca du Chittu. In deze week wisselen yoga, filosofie, meditatie, sapjes en heerlijk biologische eten van het land elkaar af met prachtige wandelingen in de natuur, een bezoek aan het strand en het pittoreske Cinque Terre!

Reis

Om Ca du Chittu te bereiken, vlieg je op Genua of Pisa. Vanuit beide steden is het een uurtje rijden naar de Agricultura Ca du Chittu in Carro. Het is handig om een auto te huren, alleen of met andere deelnemers zodat je in de week vrij bent zelfstandig iets te ondernemen. Mocht je daar geen behoefte aan hebben, dan kan je ook kiezen voor een pick-up & drop off optie voor een meerprijs van €95. Voor de mogelijkheden neem contact op met Mariken.

 

Prijs

Bij de prijs zit inbegrepen: het verblijf op basis van een gedeeld appartement met twee personen, een ochtend sapje, ontbijt, diner, water, thee & fruit, yogalessen, filosofie & meditatie, picknick op dinsdag tijdens de natuurwandeling.

 

Niet inbegrepen

De reis naar Ca Du Chittu en eventuele reisverzekeringen. Om jullie de vrijheid te geven jullie dagen in te vullen, is de lunch behalve op de dag van de natuurwandeling niet geregeld. Op die dagen is het echter wel mogelijk te lunchen op Ca du Chittu. Deze lunch is op aanvraag en kost €15,-. Wijn & alcoholische drankjes kunnen apart besteld worden tijdens het diner, maar zijn niet inbegrepen in de prijs.

 

Boeken

Je kunt boeken door je aan te melden bij Mariken, info@marikenfliervoet.nl. Je boeking is bevestigd bij aanbetaling van €200,-. De reis gaat door bij een minimale deelname van 5 personen.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.