Nicola Romme

Atlas Reiki

Verbinding met je levenskracht

 

Reiki is een weldaad voor lichaam, ziel en geest. Het vergroot je zelfherstellend vermogen en ondersteund op krachtige en natuurlijke wijze. Een behandelingen stimuleert de levenskracht, vitaliteit en balans doordat het de verbintenis met lichaam, ziel en geest hersteld. Een Reiki behandeling is heel prettig, werkt intens ontspannend en, waar nodig, pijnverlagend.

Effecten van een Reikibehandeling zijn onder andere verwerking van trauma’s, het herstellen van depressies of emotionele disbalans, reiniging en vitalisering van het hormoonsysteem en het zenuwstelsel en als aanvulling van een tekort aan levensenergie en versterking van de geest.

 

Drs. Ing. Nicola Romme (1970) is hooggevoelig, priesteres, Reiki Master en doula (bevallingscoach). Ze werkt al 16 jaar als Reiki Therapeut en heeft honderden volwassenen en kinderen met angststoornissen, burn out, slaapproblemen, diepe trauma’s, PTSS, depressie en mensen met een kinderwens, geholpen. Ook biedt ze begeleiding bij levenbedreigende ziektes, rouwverwerking en verlies, en omgaan met hooggevoeligheid.

 

Nicola geeft ook jaartrainingen voor ondernemende hsp (hoogsensitieve) vrouwen.

N.B. Reiki is geen vervanging van een medische behandeling, maar een waardevolle aanvulling.

Bel voor een afspraak of voor meer informatie met Nicola op  020 686 09 10

www.atlasreiki.nl

Facebookinstagram
  • No Events