Acupunctuur

‘Optimale voeding, is het medicijn van de toekomst’ (Linus Pauling, tweevoudig nobel-prijswinnaar). De radicale breuk die in de 20ste eeuw optrad tussen voeding en gezondheid is de reden waarom wij niet in staat zijn ondanks een sterke Westerse geneeskunde, het lijden of voortijdige overlijden aan westerse kwalen te voorkomen. Geraffineerd voedsel en stress zijn onze grootste ziekteverwekkers.

Met de juiste kennis van de energetica van voeding, beweging en acupunctuur kan het lichaam en de geest zijn balans weer hervinden. Acupunctuur kan onder andere toegepast worden bij: allergie, pseudo krup, slapeloosheid, hoofdpijn, verwerken van prikkels, menstruatieklachten, afvallen, verslavingen, stress, pijnklachten, huiduitslag, het verwerken van heftige emoties, depressie, concentratieproblemen, spijsverteringsproblemen, tinnitus en kan gebruikt worden voor alle leeftijden.

Er wordt gebruik gemaakt van Japanse acupunctuur, een subtielere en zachtere vorm dan de Chinese, zodat deze ook geschikt is voor kinderen en weinig belastend is voor een client.

Aanmelden: info@yogaroots.amsterdam

Prijs: € 65,- per consult.  Eerste consult € 75,- .